Categories
Uncategorized

ideoloogiakriitika

I. Pikker: Ma vaatasin eile uut Godzilla filmi, Elioni videolaenutusest, USA film. Pool filmi oli nii pime et Godzillat üldse ei näinud. USA ühiskond ei toimi, pime on. Multikad pole kunagi pimedad.

Ikka nad veel kasutavad seda vana trikki et teeme et kõik toimuks öösel ja pimedas, et siis ei saa keegi aru kui sittasi effekte ja 3D graafikat kasutame, jube palju hoiame raha kokku……Japside multikate puhul nii ei saa teha, kui joonistada ei oska, siis asja filmi tegemiseks pole. Evangelion 3.33 käisin kohe spets kinos vaatamas, võimas oli ja kõik toimus päeval ka. Priit Pärn tegelikult ei oska ka joonistada ja summaarselt on tema filmid ikkagi üks pask, nagu ka USA multikad.

I. Aedma: Ma hiljuti vaatasin mingit usa sarja pilootosa ja seal oli olukord kus öö tuli paari minutiga. Alguses käis mingi action ja tulistamine, siis tuli kohe öö ja saabus kiirabi ning pani haavatule plaastri. See on isegi realistlik ju mingis mõttes – et kiirabi tuleb alles öösel või järgmisel päeval ja paneb plaastri.

I. Pikker: USA-s ongi kiirabil lubatud ainult öösel sõita, siis ei näe keegi et plaaster on juba kasutatud.

Leave a comment